Pentueet 2023

Vuoden 2023 suunnitelmat vielä kesken. Odottelemme koirien terveystutkimuksia ennen lopullista päätöstä.

Pentujen varaamisesta ja valintaprosessista:

Jos olet kiinnostunut ottamaan meiltä pennun varaudu esittelemään itsesi minulle. Voit tehdä sen joko sähköpostin, facebookin viestien tai puhelimen välityksellä. Kun olemme tutustuneet ja olen todennut, että perheenne olisi oikeanlainen koti amstaffille, otan alustavan varauksen pennusta vastaan sitten kun narttu on todettu tiineeksi. Alustava varaus ei ole kumpaakaan osapuolta sitova.

Ole rehellinen kun tutustumme. On tärkeää, että Teille valikoituu juuri oikea pentu, niin ulkonäön kuin luonteenkin perusteella. Älä lupaa näyttelykäyntejä jos et oikeasti aio sinne mennä, äläkä sano omaavasi paljon koulutuskokemusta jos sinulla ei sitä ole. On kaikkien etu, että oikeanlainen pentu saa oikeanlaisen loppuelämän kodin.

Kun pennut ovat syntyneet, ilmoitan siitä kodeille joilla on pentuihin alustava varaus. Pentuja voi tulla katsomaan kun ne ovat vähintään 3 viikkoa vanhoja. Siihen asti annamme emälle rauhan hoitaa pentuja. Suosittelen kuitenkin tulemaan vasta kun pennuilla on ikää 5 viikkoa. Silloin ne jo liikkuvat ja niistä näkee jo jotain.

En voi luvata yhdellekkään perheelle mitään tiettyä pentua, ennen kuin olen valinnut omani pennuista , arvioinut niiden luonteita sekä tehnyt arviota ulkonäöstä valitakseni oikeat kodit jokaiselle. Pennun valinta perheeseen tapahtuu 6-7 viikon välissä ja pyrin kuitenkin ottamaan myös perheen toiveet huomioon pennun valinnassa.

Kun pennut ovat yli 7 viikkoisia, ne voivat lähteä uusiin koteihin. Teemme jokaisesta pennusta Kennelliiton kirjallisen sopimuksen koiran kaupasta.

Kasvattajana minulle on tärkeää, että kasvattini luonnetestataan ja terveystutkitaan, koska se ohjaa jalostusvalintojani oikeaan suuntaan. En suosi koirien sterilointia/kastrointia ilman painavaa terveydellistä syytä. Teen kasvatustyötä katsoen tulevaisuuteen, eikä kasvatustyöni voi jatkua ilman jalostusmateriaalia. Jokainen terve, hyväluonteinen aikuinen koira on mahdollinen jalostuskoira ja koska en voi pitää kaikkia pentuja itse, olen mahdollisesti kiinnostunut liisaamaan kriteerit täyttävää kasvattiani myöhemmin. Myyn siis pennut vain koteihin jotka ovat valmiita yhteistyöhön kanssani.
Haluan kuulla kasvattieni kuulumisia jatkossakin, joten toivon että minuun pidettäisiin aktiivisesti yhteyttä ja pidän itse myös kasvattien koteihin yhteyttä. Jokaisella pentueella on oma FB-ryhmä jossa voimme vaihtaa kuvia ja kuulumisia sekä neuvoja.